Liiketoimintapäällikkö, Coronaria Tietotaito Oy; Hallituksen jäsen, Henry ry

Pomot oikeisiin töihin!

19.03. Esimies on ristitulessa, kirjoittaa Talouselämä (10.3.). Niin on minunkin mielestä. Useimmiten syynä tähän ovat epäselvät odotukset ja sen myötä työajan käytön ongelmat. 

Tulevaisuuden työelämä
Kokoomus

Ei teko- vaan joukkoälyä!

12.03. Tekoäly, keinoäly, koneäly, tukiäly. Nämä ja muut oppiviin koneisiin ja ohjelmistoihin viittaavat käsitteet ovat tulleet tutuiksi viime aikoi… 

Tulevaisuuden työelämä
Henkilöstöjohtaja, LähiTapiola; HENRY ry:n hallituksen jäsen

Ilmaise jämäkästi, johda lempeästi – tunnetaidot ravistelevat johtamista

05.03. Rohkenenko ilmaista näkemykseni, vaikka tiedän että kuulijakunta ei ole asiasta samaa mieltä? Millä tavalla saan muutosta aikaiseksi, jos asioista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä? Näiden kysymysten ääreen jouduin pysähtymään vastikään valmistellessani esitystä erääseen tärkeään tilaisuuteen. 

Tulevaisuuden työelämä
Poliittinen sihteeri, Kokoomus

Nainen, olet riski

21.02. Elämme yhteiskunnassa, joka vannoo tasa-arvon nimeen, ja olemme niittäneet mainetta konkreettisilla tasa-arvoa edistävillä teoilla, jotka ovat vertaansa vailla. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus ensimmäisenä maailmassa on asia, josta voimme olla ylpeitä vielä yli sadan vuoden jälkeenkin. 

Tulevaisuuden työelämä
Päätoimittaja, Duunitori; Yrittäjä, Leadelight; Hallituksen jäsen, Henry ry

Toimitusjohtajan päässä tärähti - henkilöstöjohtaminen erottaa menestyjät luusereista

05.02. Kävin hiljattain kahvilla pk-yrityksen toimitusjohtajan kanssa, joka ensimmäisen suullisen hörpättyään jyrähti, että minun olisi aika vaihtaa ammattia, koska HR kuolee seuraavien kymmenen vuoden aikana. En tiennyt vielä siinä vaiheessa, oliko hän tosissaan, mutta vedin herneen lisäksi myös aimo annoksen kahvia nenääni. 

Tulevaisuuden työelämä