Sammio

Osakesalkunhoitaja, Säästöpankkiryhmä

Johan Hamström on Kauppatieteiden maisteri ja Säästöpankkien Varainhoidon osakesalkunhoitaja. Hamström menestyi parhaana suomalaisena Eurooppa-osakkeiden salkunhoitaja -sarjassa Citywire Nordic Awardseissa 2019. Hamströmin kynästä syntyy monipuolista pohdintaa sijoittamiseen, talouden hallintaan ja vaurastumiseen liittyen. Hänen sydäntään lähellä ovat perhe, luonto, liikunta, moottoriurheilun kuninkuusluokka F1 ja tietysti sijoittaminen.

Epävarmuus – sijoittajan todellinen ystävä

Jos Twitter-uutisvirtaani on uskominen, kauppasodan luoman epävarmuuden johdosta maailmantalous on kovaa vauhtia syöksymässä kohti lamaa. Epävarmuus tulevasta on käsin kosketeltavaa.

Lue lisää

Kannattaako sijoittamisessa peesata tähtijohtajaa?

Pohjois-Amerikkalaisen rautatieyhtiö CSX:n markkina-arvo nousi 9 miljardia (+23%) sinä päivänä, kun markkinoilla liikkui huhu, että Hunter Harrison on ehdolla yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Rautatiepiireissä legendaksi noussut Harrison oli viisikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana tehnyt ihmeitä kolmessa suuressa rautatieyhtiössä. Aktivisti-sijoittaja ja CSX:n ”suuromistaja” Mantle Ridge oli vakuuttunut, että legendan käsittelyssä yhtiön m

Lue lisää