Blogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatio Suomi

Talouskasvu vaatii investointeja koulutukseen ja sen laadukkaaseen kehittämiseen sekä investointeja tutkimus- ja kehitystyöhön. Näiden kautta syntyy uutta osaamista, monipuolista verkottumista ja hyvin mietittyjä innovaatioita.

Innovaatioiden tulokset näkyvät uusina yrityksinä, laajentuneina liiketoiminta-alueina, uusina palveluina ja sittemmin yritysten kasvuna ja kansainvälistymisenä sekä tuottavuuden kasvuna. Yhteiskunta vaurastuu, alueet elinvoimaistuvat, työllisyys ja yleinen hyvinvointi paranee.

Tervetuloa lukemaan Innovaatio Suomi -blogifoorumia!

Kaupallinen yhteistyö

Rakentamisen tulevaisuus

Rakentamisen yhteiskunnalliset vaikutukset ovat Suomelle merkittäviä. Ala on suurin työllistäjämme ja kaikki rakennettu muodostaa suomalaisille suurimman varallisuuserän.

Miltä rakentamisen tulevaisuus kaikkinensa alan vahvojen tekijöiden silmikosta näyttää? Tervetuloa seuraamaan Rakentamisen tulevaisuus -blogifoorumia!

Kaupallinen yhteistyö

Säästöpankin taloustuokio

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Kaupallinen yhteistyö

Tulevaisuuden työelämä

Työ muuttuu, samoin muuttuu työn tekijöiden ajatus suhteesta
työhön ja työnantajaan. Vakituiset työurat korvaantuvat osin keikkatöillä, ja osa ammateista katoaa kokonaan. Työelämään on astumassa uusi sukupolvi, milleniaalit, joiden käsitys työnteon tavoista on nykyisestä poikkeava.

Työelämän muutoksen vauhdissa pysyminen on tärkeää niin yksilöille, yrityksille kuin Suomellekin – tervetuloa Tulevaisuuden Työelämä -blogifoorumiin!

Kaupallinen yhteistyö

Vaaliblogi 2019

Suomen ennennäkemätön vaalivuosi 2019 on jo täällä.

Suomalaiset äänestävät ensi huhtikuun 14. päivänä eduskuntavaaleissa ja toukokuun 26. päivänä europarlamenttivaaleissa. Lisäksi myöhemmin tänä vuonna on tarkoitus pitää kaikkien aikojen ensimmäiset maakuntavaalit.

Vaaleihin valmistautuvat puolueiden ja ehdokkaiden lisäksi lukuisat etujärjestöt. Nyt on haluja vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Suomi kehittyy.

Vaalivuosi-blogifoorumi tarjoaa vaikuttajille mahdollisuuden näkyä. Tervetuloa mukaan!

Kaupallinen yhteistyö

Vieraskynä

Vieraskynässä vierailevat eri toimialojen asiantuntijat.